2022-03-10 07:45:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Kitartó munkával ma végre célt érhetsz

Napi horoszkóp március 10-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint lehet, hogy egy korábban zátonyra futott ügye most a Mars hatására kimozdul a holtpontról és új lendületet kap. De a Mars nemcsak a tettrekészséget fokozza, hanem a vitatkozó kedvet is… Ne indulatoskodj!
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Mostanában könnyen elcsábulsz, ha flörtölésről van szó. Mintha önmagadnak akarnád bizonyítani, hogy értékes és szerethető vagy. De hát a párod ezt bizonygatja, neki miért nem hiszed el? Magadban találhatsz rá a válaszokra.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr az intuitív Halak jegyében jár már. Most érzékenyebb, fogékonyabb és alkalmazkodóbb lehetsz, mint máskor, igen segítőkész és önzetlen vagy. Hajlamos vagy ma az ábrándozásra, de jól is teszi, most kell megálmodni a nagy terveket!
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Alapvetően megbocsátó típus vagy, sohasem őrzöd magadban sokáig a haragot. Jó lenne, ha a bánataidat is hasonló módon tudnád elengedni. A baj, amit sokáig annak látsz, soha nem válhat jótéteménnyé. Pedig benne rejlik a lehetősége.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A legnehezebb neked nem a döntések meghozatala, hanem az, hogy a saját elhatározásaidat végre be is tartsd. Tudnod kellene pedig végre tartanod magad. Még akkor is, ha ez bizonyos lemondásokkal jár.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Nagyon vigyázol arra, hogy az életedet mindig mederben tartsd. Csakhogy így, habár jó eséllyel kerülöd el az érzelmi hullámvölgyeket, a kitörő boldogság is elkerülhet... A mai nap ebben is kivételt hozhat.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Kitartó munkával ma végre célt érhetsz: olyasmiben kerülhetsz végre nyerő pozícióba, amiben mindeddig vesztesnek érezhetted magad. Fontos lenne ehhez az is, hogy végre lazítani is tudj. Az élet friss erőként áramlik az ereidbe.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Nem kell minden apróságból nagy ügyet csinálni. Ha nem is minden úgy alakul, ahogy azt eltervezted, azért még szép napod lehet. Csak jobban kell alkalmazkodnod, mint azt megszoktad.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Merkúr a Halak jegyébe lépett. Érzelmi problémáidat egészen új megvilágításban látod, és egyik barátod segítségével a megoldásra is rátalálsz. De ettől kezdve már ne avass be senkit (vagy legalább ne mindenkit) a titkaidba.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Persze neked is, mint mindenkinek, vannak problémáid, de mindig a te kezedbe adja a sorsod a lehetőséget, hogy úrrá lehess rajtuk. A mai nap különösen sok esélyt kínál arra, hogy ez így legyen. Bízz a jó természeted vonzerejében!
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma úgy érzed, a párod túlzottan dirigálni akar - ezt ne engedd! Inkább a közös előre jutás érdekében mozgósítsátok az energiáitokat, ne veszekedéssel töltsétek az időt!
 

Halak: II. 19. - III. 20.

A Merkúr a Halak jegyén halad keresztül. Hagyd, hogy a véletlenek irányítsák az életedet. Vagy bízd magad a partneredre, aki mesterien ráérez, hogy éppen mivel tegyen boldoggá. Új élmények teszik emlékezetessé a mostani periódust.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: